Ock

Okulumuzun perdeleri yenilendi.Sponsorlarımız olan Fen Lisesi,Sosyal Bilimler Lisesi,125.Yıl Anadolu Lisesi,Nene Hatun MTAL,öğrenci velimiz Soner YILDIRIM ve Yunus AKKAMIŞ'a teşekkür ediyoruz.

Ock

15-18 Ocak 1.dönem sonu sosyal etkinlikler haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.Bilgi yarışması,sanat,spor,bilim vb.sosyal etkinlikler ile öğrencilerimizi buluşturuyoruz.

Ock

Okulumuzun Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü geri dönüşüm afişleri tasarlayarak bu konuda farkındalık kazandırma bilinciyle tasarımlarını kulüp panosunda sergiledi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayında Dede Korkut Hikayeleri panosu hazırlandı.Öğrencilerimiz Dede Korkut Hikayeleri okuyarak bu hikayelere benzeyen kendi özgün hikayelerini oluşturdular.Yazılan en iyi hikaye okulumuzun panosunda yer aldı.

Ock

İçinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılında her ay ayrı bir değerimize yer vermekteyiz.Ocak ayı değerlerimiz paylaşma ve işbirliği.Okulumuzda bu kapsamda paylaşma ve işbirliği temalı pano çalışması hazırladı.

Ock

Ocak ayının ikinci haftası ülkemizde Enerji Tasarrufu Haftası olarak kutlanmaktadır.Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden gerekli olduğu kadar ve verimli kullanılması,bu tutumluluk bilincinin oluşturulması için bu hafta içerisinde öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Ara

Şehit Bülent YURTSEVEN'in babası Muharrem YURTSEVEN ile annesi Nazife YURTSEVEN okulumuzu ziyaret etti.Nazik ziyaretleri için teşekkür eder,şehidimize Allah'tan rahmet dileriz.

Ara

İçinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılında her ay ayrı bir değerimize yer vermekteyiz. Aralık ayı değerimiz Sevgi. Okulumuzda bu kapsamda sevgi temalı pano çalışması hazırladı.

Ara

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 87.yıl dönümünde kendisini saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Sarıkamış Harekatı'nın 109. yıl dönümünde  şehitlerimizi rahmet,saygı ve minnetle anıyoruz.

"İstikbal göklerdedir."Gazi M. Kemal ATATÜRK

17 Aralık 1903 tarihinde ilk motorlu uçuşun gerçekleşmesi dolayısıyla okulumuzda "Haydi Uçak Yapalım" yarışması düzenlendi.Öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde A4 kağıdından ve çeşitli materyallerden maket ve model uçaklar yapıp yarışmaya katıldılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Iğdır RAM Rehberlik Öğretmeni tarafından LGS ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Ara

Yerli Malı Haftası kapsamında yöresel ürünlerimizle sergi oluşturduk.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayında Yunus Emre Şiirleri panosu hazırlandı.Gönül Çalab'ın Tahtı:Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü öğrencilerle paylaşılarak burada yer alan kelimelerle anlamlı cümleler ve afişler oluşturması istendi.Her sınıf içerisinden seçilen birincilerin hazırladıkları afişler ise okulumuzun panosunda sergilenerek öğrencilerle paylaşıldı.Katkı sağlayan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arası ülkemizde "Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası" olarak kutlanmaktadır.1.Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik sorunlardan kurtulmak,yabancı ülkelere para akışını engellemek ve toplumsal tutum bilinci kazandırmak için bu hafta kutlanmaktadır.Okullarımızda yerli tüketimi arttırmak,öğrencilerimize tutumlu olma bilinci kazandırmak için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.