Nis

Trafik Jandarma Ekipleri tarafından okulumuzun öğrencilerine güvenli bisiklet eğitimi verildi.

Nis

Birinci sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerimizin bayramını kutlayarak kolonya ve çikolata ikram etti.

İyi bayramlar.

Nis

25-31 Mart tarihleri arası kütüphaneler haftası olarak kutlanmaktadır.Bu kapsamda okulumuzun bahçesinde tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla okuma saati düzenlendi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayı "Mesnevi'den Hikayeler" ile ilgili anlamını bul ,kelime türetme ve kare bulmaca hazırlama etkinlikleri düzenlenerek Mevlana'nın sözleri ile ilgili pano çalışması hazırlandı.

Mrt

İkinci dönem 1.yazılı sınav haftamızda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi hazırlanarak dağıtılmıştır.Yardımda bulunan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Mrt

Masa tenisi turnuvasında il ikincisi olduk.Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gülşen K.ÖZBEY'i ve okul takımımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Nevruz kutlamalarını coşkuyla ve heyacanla düzenledik.Program koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Gülşen K.ÖZBEY başta olmak üzere emek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.Sınıflara veli toplantısı düzenlendi.LGS hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

08-14 Mart Bilim Fen ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi.Okulumuzun Fen Bilimleri Öğretmeni A.Betül KORKMAZ'ı ve bilim fen teknoloji kulüp öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün ve ekibinin katılımıyla okulumuzda fidan dikimi gerçekleştirildi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda bir tören düzenlendi.Program koordinatörleri Gözde RIZAOĞLU ve İlknur KIZILTAŞ başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul bahçemizdeki kanal ve çevresinin düzenlemelerini yapan emekçi kardeşlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Servet CANLI ve şube müdürleri akademik başarının artırılmasına yönelik okulumuzda yapılan çalışmaları idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte değerlendirdi.

Mrt

Köy sakinlerinden komşumuz Orhan Abakan "Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor"adlı kitaptan 60 tane okulumuza bağışlamıştır.Kendilerine teşekkür ederiz.