Kas

Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak ve fikirlerini özgün bir biçimde ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla Müdür Yardımcımız Zeki CAN'ın kuruculuğunda ve 4.Sınıf Öğretmeni Gül PINAR ile eTwinning  Ben "Okur"um Projesi'ni gerçekleştiriyoruz.

Ekm

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı okulumuzun bahçesinde yapıldı.

Ekm

11 Ekim Pazartesi günü itibariyle yüz yüze eğitime geçiyoruz.Maske,hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek eğitim -öğretim faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Ekm

Okulumuzun açılması için son hazırlıklarımız hızla devam ediyor.Okulumuzun girişindeki kaldırımlar uygun hale getiriliyor.Okulumuzun çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ekm

14 Eylül 2000 yılında okulumuzun binasını yaptıran Bayraktutanlı Hacı Himmet Taşdemir ve eşi okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Yüz yüze eğitimin başladığı ana sınıfı öğrencilerimizin velileriyle açık havada maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak veli toplantısı yaptık.

Eyl

MEB&TSE tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu"unda yayınlanan tüm şartları gerçekleştirerek yüz yüze eğitim yapmak için OKULUM TEMİZ belgesini almış bulunmaktayız.

Eyl

29 Eylül 2020 Salı günü okulumuzun bahçesinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak  5.sınıf velilerimizle dönem başı toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2020-2021 yılında uzaktan eğitim sürecinde EBA Canlı Dersler ve EBA Aktif Kullanım sıralamasında Iğdır ilinde birinciyiz.

Eyl

8. sınıf öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm branş öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzun bahçesinde 1. dönem veli toplantımız gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Okul Müdürümüz Engin Rızaoğlu, öğrenci ve velilerimizin pandemi sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğinden bahsetti. Salgının sadece ilimizi değil ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına aldığını ve bu süreci en az hasarla ve sağlıklı bir şekilde atlatma adına bir  takım çalışmaların hep beraber yürütülmesi ve işbirliği ile hareket edilmesinin önemine değindi. Ayrıca Eba TV ve canlı derslerinin takibinin önemine, haftalık çalışma planı uygulanmasına vurgu yapıldı. Öğrencilerimizin başarısı için danışmanlık projesinin hayata geçirildiğini ve öğretmenlerimizin sürekli veli ve öğrencilerle irtibat halinde olacakları belirtildi. Velilerimiz bu noktada hem öğretmenlerimize yardımcı olmaları hem de çocukları için uygun çalışma ortamı oluşturmaları hususunda bilgilendirildi.

Eyl

Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları konulu müdürler toplantısına ilimizi temsilen Okul Müdürümüz Engin RIZAOĞLU katıldı.

Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK içinde bulunduğumuz sürecin sağlıklı ve güvenli olarak devamı noktasında öğretmenlere güveninin tam olduğunu,bizler sayesinde dik durabildiklerini,daha rahat hareket ettiklerini ve yapmamız gereken bir takım çalışmalar konusunda bilgilendirme yapmıştır.Ayrıca açık hava veli yoplantıları,1.sınıf dışındaki diğer sınıfların uygun şartlar varsa gruplara bölünerek eksik konuların verilmesi,temrin yapılması ve çeşitli uyarılar için okula çağırılabileceği gibi konularda değerlendirmeler yapıldı.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan GÖNEN ve beraberindeki şube müdürleri Cevdet PARLAR ile Hüseyin KIRAN okulumuzu ziyaret etti.Hem inşaatı devam eden kütüphane hem de temizlik ve hijyen çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Eyl

Okulumuza Atatürk Köşesi'nin kazandırılmasında emeği geçen Iğdır Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Arslan'a ve İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan'a teşekkür ediyoruz.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına başlamak için okulumuzda tadilat, boyama, bakım ve onarım, bahçe düzenlemesi gibi tüm çalışmalar büyük bir gayret ve özveriyle devam etmektedir.

Başta yeni okul müdürümüz Engin RIZAOĞLU olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Iğdır Merkez Şehit Er Erkan AKDENİZ Ortaokulu müdürlüğünden ayrılan Engin Rızaoğlu, okulumuzun yeni müdürü olmuştur. 8 Temmuz 2020 itibarıyla göreve başlayan müdürümüze başarılar dileriz.