Nis

3.Geleneksel Kitap Okuma Yarışması"Hep Birlikte Okuyoruz" Ödül Töreni 8 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.30'da okulumuzun bahçesinde yapılacaktır.

Mrt

İkinci dönem veli toplantılarımızın tarihleri belirlenmiştir.Velilerimize duyurulması önemle rica olunur.

Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin dikkatine!

Kas

Her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel kitap okuma yarışmamız "Hep Birlikte Okuyoruz" başlıyor.Hem öğrencilerimizin hem velilerimizin katılımıyla gerçekleşecek olan yarışmamız için okunacak kitaplar belirlendi.

Kitap okuma yarışma sınavı 25 Nisan 2024 tarihinde saat 09.00' da yapılacaktır.

Yarışmaya katılacaklara başarılar dileriz.

Ekm

Bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için okulumuzda bir tören düzenlenecektir.

Törenimiz 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00'da başlayacaktır.

Tüm öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin ve velilerimizin törene katılmaları önemle rica olunur.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da ilköğretim haftası kutlama programı yapılacaktır.

May

"Hep Birlikte Okuyoruz" kitap okuma projesinin ödül töreni 11 Mayıs 2023'te saat 09.30'da yapılacaktır.Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Nis

Geleneksel Kitap Okuma Projemiz "Hep Birlikte Okuyoruz"kapsamında yapılacak olan yazılı sınav tarihi 28 Nisan 2023 saat 14.00 olmak üzere ertelenmiştir.Katılacak olan yarışmacılarımıza başarılar dileriz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizin gireceği LGS olarak bilinen merkezi sınav tarihi belli oldu.Sınav 04 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı kararla LGS'de öğrencilerimiz sadece 1.dönem işlenen konulardan sınavda sorumlu olacaktır.

Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem sebebiyle yardım etmek isteyen vatandaşlarımız belirtilen hesap numaralarına bağışta bulunabilirler.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim Cuma günü saat 13.00'te yapılacaktır.Tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Haz

Okulumuzda yapılacak olan kermes ve resim sergisine tüm velilerimizi davet eder,katılımlarını  bekleriz.

Haz

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Programlarına başvurmak isteyen,gerekli şartları taşıyan öğretmenlerimiz için başvuru tarihleri 1-10 Haziran 2022'dir.İlgililerin gereken işlemleri yapması önemle duyurulur.

8.Sınıf öğrencilerinin dikkatine!

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru kılavuzu yayınlandı.