Bayraktutan Hacı Hanım Taşdemir Ortaokulu

WEB https://bayraktutanoo.meb.k12.tr
Adres : BAYRAKTUTAN KÖYÜ / BAYRAKTUTAN ORTAOKULU BLOK NO 116 MERKEZ / IĞDIR
VİZYON : Okul, veli, öğretmen işbirliği ile çevre işbirliği ve dayanışması içinde çağdaş eğitimi benimseyen; becerikli, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, Türkiye’nin ihtiyacı olan nitelikli, çağdaş, demokratik, laik Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı, her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerimizin yaşamasını sağlamak, öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Bocce ve Masa Tenisi branşlarında kız takımımız son üç yılın il birincisidir.

Saatler : 08.30-15.00
Servis :
Ulaşım : Ulaşım il merkezinden köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bayraktutan Köyü No. 116 Merkez IĞDIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Iğdır merkeze uzaklığı 18 km. civarındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi ve Bocce takımlarımız (kız) her yıl il birinciliği elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK Bilim Fuarı düzenlemekteyiz.
Proje Çalışmaları : Kitap okula alışkanlığı kazandırma yarışması ile e-twinning projeleri yürütmekteyiz.